Fysiotherapie Utrecht altijd welkom ook zonder verwijzing

Fysiotherapie Utrecht altijd welkom ook zonder verwijzing

Inderdaad, je bent bij Fysiotherapie Utrecht altijd welkom, ook zonder verwijzing. Wanneer je een afspraak wilt maken hoef je alleen maar even te bellen of te mailen. Wil jij ook aan de slag met één van de personal trainers van of kom je alleen voor fysiotherapie? Ben je benieuwd wat de fysiotherapeuten en personal trainers voor jou kunnen betekenen ga dan eens langs op een van de locaties. De fysiotherapeuten hebben ervaring op verschillende gebieden en kunnen je helpen met de meest geavanceerde behandelmethodes. Er is ook een trainingsruimte aanwezig waar alle oefeningen direct in praktijk kunnen worden gebracht. Fysiotherapie Utrecht is aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen. Vooraf wordt er een plan van aanpak opgesteld zodat je ook precies weet waar je aan toe bent. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij van je klachten afkomt én dat de klachten ook wegblijven!

Hoe start je een fysiotherapie behandeling

Een fysiotherapie behandeling start bij Fysiotherapie Utrecht met een intakegesprek. Je maakt een afspraak en geeft, in het kort, aan wat de klachten zijn. Dit om de ‘juiste’ fysiotherapeut het intakegesprek te laten houden. Deze fysiotherapeut wil graag weten wat de klachten zijn en zal hiervoor gerichte vragen stellen. Zo wordt duidelijk wat oorzaak en wat gevolg is. Soms verwijst de fysiotherapeut je door naar een arts of specialist. In de meeste gevallen zal de therapeut de plaats waar de pijn zich bevindt onderzoeken. Hiervoor moet de fysiotherapeut je aanraken en kan het noodzakelijk zijn dat je bepaalde bewegingen maakt. Door het gesprek en het onderzoek krijgt de therapeut van Fysiotherapie Utrecht een duidelijk beeld van de klachten en bespreekt deze gelijk met je. Als de klachten te behandelen zijn met fysiotherapie kun je ervoor kiezen de behandeling direct te laten starten.

Hoelang duurt een behandeling bij een fysiotherapie Utrecht?

Je start een fysiotherapie behandeling om klachten te verhelpen. In sommige gevallen kun je alleen klachten verminderen en heel soms krijg je fysiotherapie om achteruitgang tegen te gaan. Voor elk persoon is het aantal fysiotherapiebehandelingen verschillend. In de meeste gevallen zijn er meerdere behandelingen nodig. Deze behandelingen worden bij Fysiotherapie Utrecht ingepland en kunnen dagelijks of wekelijks plaatsvinden. De fysiotherapeut heeft je van tevoren laten weten wat de verwachtingen zijn en zal dan ook bij elke behandeling vragen hoe het je de afgelopen dag of week is vergaan. Wanneer blijkt dat je totaal geen resultaat ervaart zal de therapeut van fysiotherapie Utrecht met je overleggen of het zin heeft om door te gaan met de behandeling of dat je beter een ander traject kunt gaan volgen.

Fysiotherapie is er voor iedereen

Jong of oud, fysiotherapie Utrecht is er voor iedereen. Het maakt ook niet uit welke fysieke gezondheid je bent, de praktijk is ook rolstoel toegankelijk. Je kunt daarom in de trainingsruimte oefenen op je eigen niveau, eventueel met je eigen personal trainer. Het beste kun je bij klachten direct een fysiotherapeut inschakelen, daarmee voorkom je erger. 

Bij Fysiotherapie Utrecht fysiekhealthclub.com zijn ze altijd bereid om je te adviseren en ben je altijd welkom om eens te komen praten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *