Een hart wat regelmatig klopt

Een hart wat regelmatig klopt

Normaal gesproken klopt het hart op een gelijkmatige manier, en heb je er geen last van dat je hart de ene keer sneller klopt dan de andere keer. Je hart kan namelijk bij problemen sneller of langzamer kloppen, in de volksmond noemen we dit hartritme stoornissen. Dit kan invloed hebben op de kracht die het hart nodig heeft om het bloed rond te pompen, ablatie hart is een manier om het ongelijke ritme van het hart weer in een normaal gelijkmatig ritme te krijgen.

ablatie hart

Modernste technieken

Laat je bij Helios Klinieken een ablatie hart uitvoeren, dan ben je ervan verzekerd dat er gebruik wordt gemaakt van de modernste technieken. De ene stoornis is de andere niet, de oorsprong en het tempo kunnen verschillen bij een hartritmestoornis. Door het toepassen van een ablatie klopt je hart weer in het juiste ritme, vaak kan men aan de hand van een ECG bepalen welk gedeelte de problemen vandaan komen. Wel kan er ablatie toegepast worden op verschillende plaatsen in het hart, de meest voorkomende manier van ablatie is katheteriseren. 

Heb je een behandeling gehad

Een behandeling van je ablatie hart is niet zomaar een behandeling, maar je dient er serieus mee om te gaan. Na de behandeling wordt je nog een tijd ter controle, na een paar uur rusten wordt er een ECG gemaakt. Is alles naar wens dan mag je over het algemeen de volgende dag weer naar huis toe, het is wel belangrijk te weten dat je zelf nog niet mag autorijden. Je lichaam zwaar belasten is er de eerste tijd ook niet bij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *